El triatleta Erik Merino ambaixador de les ulleres esportives d’ÒPTIC

ÒPTIC Platja d’Aro som especialistes en ulleres esportives. Ens encanta l’esport, de fet, el nostre company Javier és afeccionat a la bici de muntanya des de fa molts anys.

L’esport són valors com l’esforç, la perseverança, l’entrega, la dedicació, amb els quals, com a equip, ens sentim molt identificats.

I a ÒPTIC oferim als nostres clients i clientes les principals firmes del mercat d’ulleres esportives.

Som òptica ICON d’Oakley i tenim models en exclusiva, com les noves Oakley Subzero i les Re:SubZero. A més, com a centre Premium Dealer, som especialistes en Oakley i hem rebut la formació tècnica necessària.

Però, faltava una peça en el nostre puzle: una persona que representés els valors de l’esport que tant recolzem.

Gran notícia:

Comencem a rodar amb l’Erik Merino!

El triatleta professional de Muntanyola, Erik Merino (Club Triatló Granollers) comença a col·laborar amb ÒPTIC aquesta temporada 2022 com a ambaixador de la nostra línia d’ulleres esportives, que englobem sota el nom ÒPTIC Sport Life.

Amb l’Erik compartim valors i filosofia de treball com la passió, honestedat, diferenciació i professionalitat.

Amb la seva col·laboració volem aconseguir:

  • reforçar el nostre posicionament com a òptica especialitzada en ulleres esportives
  • i emfatitzar la importància de la salut visual en els i les esportistes, tant amateurs com d’alt rendiment com l’Erik.
gafas Oakley Erik Merino
Erik Merino, ambaixador d’ÒPTIC Platja d’Aro, amb les seves noves Oakley

Ulleres esportives d’alta gamma per entrenar i competir

Erik és el triatleta campió de Catalunya més jove de l’història en mitjà distància, i utilitzarà, durant tota la temporada, ulleres esportives d’alta gamma per entrenar i competir en la modalitat de ciclisme i carrera a peu.

Tanmateix, comptarà amb un suport econòmic per donar visibilitat a la nostra línia ÒPTIC Sport Life en les properes competicions de la temporada.

L’Erik ens ha comentat que:

Estic molt agraït de comptar amb una òptica tant professional i entregada en el seu sector com és ÒPTIC Platja d’Aro per aquesta temporada, una temporada que enfoco amb molta il·lusió i ganes, ja que aviat començaré amb les competicions més importants del calendari anual. De la mateixa manera, estic molt content de poder ajudar a potenciar la part esportiva de l’òptica, i per això serà un enorme plaer ser-ne ambaixador“.

Nosaltres també estem encantats amb aquesta col·laboració, que pots seguir al dia a les xarxes socials de l’Erik.