EL TRIATLETA ERIK MERINO AMBAIXADOR DE LES ULLERES ESPORTIVES D’ÒPTIC

El triatleta Erik Merino ambaixador de les ulleres esportives d’ÒPTIC

ÒPTIC Platja d’Aro som especialistes en ulleres esportives. Ens encanta l’esport, de fet, el nostre company Javier és afeccionat a la bici de muntanya des de fa molts anys.

L’esport són valors com l’esforç, la perseverança, l’entrega, la dedicació, amb els quals, com a equip, ens sentim molt identificats.

I a ÒPTIC oferim als nostres clients i clientes les principals firmes del mercat d’ulleres esportives.

Som òptica ICON d’Oakley i tenim models en exclusiva, com les noves Oakley Subzero i les Re:SubZero. A més, com a centre Premium Dealer, som especialistes en Oakley i hem rebut la formació tècnica necessària.

Però, faltava una peça en el nostre puzle: una persona que representés els valors de l’esport que tant recolzem.

Gran notícia:

Comencem a rodar amb l’Erik Merino!

El triatleta professional de Muntanyola, Erik Merino (Club Triatló Granollers) comença a col·laborar amb ÒPTIC aquesta temporada 2022 com a ambaixador de la nostra línia d’ulleres esportives, que englobem sota el nom ÒPTIC Sport Life.

Amb l’Erik compartim valors i filosofia de treball com la passió, honestedat, diferenciació i professionalitat.

Amb la seva col·laboració volem aconseguir:

  • reforçar el nostre posicionament com a òptica especialitzada en ulleres esportives
  • i emfatitzar la importància de la salut visual en els i les esportistes, tant amateurs com d’alt rendiment com l’Erik.
gafas Oakley Erik Merino
Erik Merino, ambaixador d’ÒPTIC Platja d’Aro, amb les seves noves Oakley

Ulleres esportives d’alta gamma per entrenar i competir

Erik és el triatleta campió de Catalunya més jove de l’història en mitjà distància, i utilitzarà, durant tota la temporada, ulleres esportives d’alta gamma per entrenar i competir en la modalitat de ciclisme i carrera a peu.

Tanmateix, comptarà amb un suport econòmic per donar visibilitat a la nostra línia ÒPTIC Sport Life en les properes competicions de la temporada.

L’Erik ens ha comentat que:

Estic molt agraït de comptar amb una òptica tant professional i entregada en el seu sector com és ÒPTIC Platja d’Aro per aquesta temporada, una temporada que enfoco amb molta il·lusió i ganes, ja que aviat començaré amb les competicions més importants del calendari anual. De la mateixa manera, estic molt content de poder ajudar a potenciar la part esportiva de l’òptica, i per això serà un enorme plaer ser-ne ambaixador“.

Nosaltres també estem encantats amb aquesta col·laboració, que pots seguir al dia a les xarxes socials de l’Erik.

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?