òptic platja d'aro colabora amb mútua general de catalunya

Col·laboració d’ÒPTIC Platja d’Aro i Mútua General de Catalunya

colaboración ÒPTIC Platja d'Aro y Mutua General de Catalunya

Estem molt contents de comunicar-vos que aquest mes de maig ÒPTIC Platja d’Aro iniciem una campanya de promoció comercial amb la Mútua General de Catalunya a la comarca del Baix Empordà, concretament amb la seva oficina de Palamós.

L’objectiu és compartir sinèrgies i sumar esforços entre empreses que apostem per oferir la màxima qualitat als nostres clients. En l’equip de Palamós de la Mútua em trobat un equip molt compromès i amb una filosofia de servei que compartim i valorem molt.

L’acció que posem en marxa vol fidelitzar els nostres clients i els clients mutualistes. Ho farem amb una campanya que durarà fins el 31 de juliol d’enguany amb beneficis, descomptes i promocions per als clients d’ÒPTIC que s’acostin a l’oficina de Palamós a conèixer els Espais Mútua i per als mutualistes que facin servir els nostres serveis.

Us anirem posant al dia, a través de les nostres xarxes socials i a l’òptica, de les promocions que podreu gaudir fruit d’aquesta col·laboració amb la Mútua General de Catalunya. Estem convençuts que seran del vostre interès!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?