Lents que redueixen la miopia infantil

Probablement, ja has sentit a parlar de les lents que redueixen la miopia infantil. Funcionen? Fins a quin punt redueixen o frenen la progressió de la miopia en els infants?

En aquest post, et parlem dels avantatges de les lents MiYOSMART d’Hoya Vision i contestem a les preguntes que puguin sorgir al respecte.

Per començar, parlem de miopia infantil

La miopia és un problema global creixent. Sabies que s’estima que 5 bilions de persones podrien tenir miopia al 2050? Això és, la meitat de la població mundial.

I és que la miopia no és només un problema que impedeix veure bé de lluny. Sinó que augmenta, considerablement, el risc de patir determinades patologies ocularscom:

  • la maculopatia miòpica
  • el despreniment de retina
  • les cataractes
  • el glaucoma

Fa anys que a ÒPTIC treballem per controlar l’avanç de la miopia dels nostres nens i les nostres nenes amb tractaments com:

– l’ortoqueratologia (o orto-k)

– o l’ús de lents toves de desenfocament perifèric

Doncs bé. Aquest 2021, el laboratori japonès Hoya Vision ha creat una lent dissenyada específicament per corregir la miopia infantil i reduir la seva progressió. Es diu MiYOSMART.

El 30% del fracàs escolar està relacionat amb alteracions de la visió no diagnosticades.

Hoya Vision
lents que frenen la miopia nens

Lents per reduir la miopia infantil MiYOSMART

Amb les lents MiYOSMART tenim l’oportunitat d’ampliar les nostres opcions de tractament, utilitzant una lent específica per corregir i reduir la miopia.

Després d’anys d’investigació, la Universitat Politècnica de Hong Kong i Hoya Vision han desenvolupat i patentat la tecnologia D.I.M.S. (Defocus Incorporated Multiple Segments).

Què permet? Aquesta tecnologia genera una superfície frontal a la lent amb centenars de petits segments que proporcionen l’efecte que necessitem per controlar la progressió de la miopia.

lentes para controlar la miopía infantil
MiYOSMART és apta per a qualsevol tipus de montures com qualsevol lent monofocal

Beneficis de les lents MiYOSMART per a infants i adolescents

Diferents estudis avalen que, amb l’ús de la lent MiYOSMART en nens i nenes:

• la miopia se’ls s’alenteix en un 60%

• i s’arriba a frenar en un 21,5% dels casos

A més:

  • Es poden utilitzar amb qualsevol montura com qualsevol lent monofocal, sense limitació en l’elecció de la muntura
  • No requereix cap adaptació especial per part de l’infant, ´és la mateixa que quan s’utilitzen les ulleres normals

Com a professionals de la salut visual sensibilitzats amb el control de la miopia, ens alegrem de poder oferir-te cada vegada més i millors solucions per protegir la visió dels infants.

Campanya d’Hoya Vision sobre els riscos de la miopia infantil

Coincidint amb l’inici de curs escolar 2021-2002, Hoya Vision ha posat en marxa una campanya de conscienciació social sobre els riscos de la miopia infantil i la importància de la seva detecció precoç. El seu lema és: “Per una tornada a l’escola perfecta, mira també pels seus ulls.”

La campanya té com a objectiu conscienciar els pares, pediatres i comunitat escolar de la importància de realitzar exàmens visuals anuals als nens, nenes i adolescents per diagnosticar i pal·liar a temps les possibles necessitats visuals que aquests puguin patir, especialment la miopia, per les greus complicacions que pogués provocar en el mig-llarg termini.

Promoció especial de les lents MiYOSMART a ÒPTIC

En el marc d’aquesta campanya, i aprofitant que el mes de setembre és un bon moment per revisar la vista de petits i adolescents per al seu bon rendiment escolar, a ÒPTIC Platja d’Aro t’oferim una promoció especial de les lents MiYOSMART.

Fins al 31 d’octubre de 2021, gaudeix de 50€ de descompte en el tractament de miopia amb lents MiYOSMART o un altre tractament de gestió de miopia infantil (que escollim en funció de les particularitats de cada cas). Pot ser d’Orto-k o lents de contacte toves.

Així mateix, et fem un 25% de descompte en la teva compra d’ulleres per a infants menors de 10 anys (excepte en ulleres amb lents de control de miopia).

ÒPTIC Platja d’Aro comptem amb l’acreditació oficial MiYOSMART Children Zenter.

Si vols demanar-nos hora per revisar-la vista als teus fills /filles i saber més de les lents MiYOSMART, contacta’ns aquí i t’atendrem de seguida.

En aquest IGTV, el nostre company Javier et parla de les lents MiYOSMART:

https://www.instagram.com/tv/CNXb5TPKI2o/

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?