ulleres oakley platja d'aro

Entrevistem a Oakley: Com protegir els meus ulls quan practico esport?

Si ets esportista i t’agrada anar ben equipat de cap a peus, segur que tens en compte protegir els teus ulls. No només del sol sinó de qualsevol altre factor extern que els pugui afectar. Us parlem amb coneixement de causa: alguns dels nostres clients ens han comentat que practicant un determinat esport han patit lesions oculars i, creieu-nos, poden arribar a ser molt serioses.

Així doncs, hem decidit entrevistar un bon amic i col·laborador, Àngel Ovejero d’Oakley, la firma estrella en ulleres esportives que tenim a ÒPTIC Platja d’Aro. Ens parla de les novetats 2015 en muntures Oakley i dels avantatges que ofereixen als esportistes els seus materials d’última tecnologia, contestant així mateix a preguntes que ens han formulat al respecte alguns dels nostres clients.

Mil gràcies Àngel!

Quines són les novetats d’Oakley en ulleres esportives per a aquest estiu?
Les nostres novetats són les Oakley Radar Evolution, Flak 2.0 (models evolucionats de Radar i Flak) i Jawbreaker (model distribució selectiva), la muntura esportiva dissenyada per Marc Cavendish que barreja el millor de Radar i Racing Jacket i que és la muntura amb millor disseny tecnològic fins al moment.

Quins esports requereixen un major cura dels ulls, tant a nivell de protecció òptica com física?
Ciclisme Road (carretera), Ciclisme Trail (muntanya), Running, Fishing, Golf, Pàdel, Baseball, Tennis, vòlei platja, Atletisme, etc.

Tenim clients que han patit lesions oculars jugant a pàdel. Quins models d’Oakley recomanes per aquest tipus d’esport?
Els recomanaria les ulleres Oakley Flak i Half Jacket.

Per quins esports recomana Oakley les ulleres fotocromàtiques i polaritzades?
Pel Ciclisme Road, Ciclisme Trail i Running. L’adaptació a la intensitat de la llum de les lents fotocromàtiques i el bloqueig dels reflexos de les polaritzades són propietats que les converteixen en la millor opció per a aquests esports en què la llum és molt canviant.

Quins són els beneficis per a la vista d’un bon disseny en lents i muntures a l’hora de fer esport?
La visió central precisa i la visió perifèrica dual extraordinària. Camp de visió de 120º nítid, sense diplopies ni cefalees. L’astigmatisme indesitjat desapareix, així com els temuts balancejos i la percepció de sots.

Aquí van algunes consultes dels nostres clients:

Oakley ofereix lents anti ratllades i que no s’entelin a l’hora de fer esport? Sí, el material PLUTONITE patentat de les lents ens assegura una duresa sense igual en la seva categoria; això sí, no hi ha cap material en lents que no es ratlli si es descuida. És el material que utilitza l’exèrcit USA i els millors esportistes del món. En el fet que no s’entelin, a més del tractament STEALTH antirreflexant antifog amb un durabilitat de 4,5 anys únic en el seu segment, Oakley disposa de lents i muntures ventilades que proporcionen el flux d’aire suficient perquè no s’entelin les lents.

Les ulleres d’Oakley tenen diferents graus de protecció als raigs UV? Teniu comprovat quant temps resisteix el filtre a l’exposició UV? Cada quant temps caldria canviar les lents? Oakley no té filtres UV, el mateix material de les lents PLUTONITE és capaç per si sol de filtrar els raigs UVA, UVB, UVC, i la llum blava nociva. Per tant la durada de protecció és vitalícia a nivell protecció UV.

Quina és la resistència del plàstic a la suor o la barreja suor + crema hidratant o solar? El material que utilitza Oakley en la majoria de les seves muntures no és plàstic, és un altre material patentat anomenat OMATTER, ultrarresistent i ultralleuger, fins a un 50% més que un material d’acetat, que no pateix per la suor ni les cremes hidratants. És convenient netejar amb aigua tèbia després de cada sessió, mai amb alcohol.

Els vidres d’Oakley estan pensats perquè les gotes de pluja rellisquin millor per no dificultar la visió? Sí, les lents PLUTONITE disposen de tractaments hidrofòbics i oleofòbics per evitar que aigua, suor i olis s'”escampin” per la lent i dificultin la visió. D’aquesta manera, es formen petites gotes que efectivament rellisquen per la lent i desapareixen ràpidament.

Esperem que les respostes d’Ángel us ajudin a escollir les millors ulleres per practicar els vostres esports favorits. Els nostres ulls són un bé preuadíssim, cuidem-los com mereixen! A ÒPTIC Platja d’Aro tenim els últims models esportius d’Oakley a la vostra disposició. Qualsevol consulta, aquí estem!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?