Compra les teves ulleres Oakley a ÒPTIC Platja d’Aro… i guanya el maillot Team Sky de David de la Cruz!

Després de repetir podi per segon any consecutiu a la Vuelta a Burgos i a un no res de començar la Vuelta a España 2018, el gran ciclista David de la Cruz -client i amic d’ÒPTIC Platja d’Aro des fa ja 7 anys (es diu ràpid!)- ens va fer l’honor de passar per l’òptica i obsequiar-nos amb el seu maillot del Team Sky per poder-lo sortejar entre els nostres clients!

W-O-W!!!!

Per aquest motiu, i fins el darrer dia de la Vuelta a España, el 16 de setembre, et convidem a participar en el sorteig del maillot del Team Sky de David de la Cruz!

I ho farem amb un altre còmplice d’alçada en el món esportiu, la firma Oakley, que també ens ha obsequiat amb un article per sortejar entre els nostres clients: una motxilla Oakley Kitchen Sink de 34l! Una xulada!

Tens ganes de saber què cal fer per aconseguir aquests dos súper premis? Doncs, no esperem més… i gas!maillot team sky david de la cruz

Un enorme plaer comptar amb el David de la Cruz entre els clients d’ÒPTIC Platja d’Aro

Abans de continuar, fem un petit viatge en el temps per explicar-te la nostra relació amb el David de la Cruz. Vam conèixer el David fa aproximadament 7 anys, quan va visitar ÒPTIC Platja d’Aro per primera vegada. És una persona que es fa estimar de seguida i ràpidament va haver una molt bona connexió amb tot l’equip d’ÒPTIC.

Pensem que el David troba en nosaltres el servei que necessita i està satisfet amb els nostres productes. En aquests anys que ens coneixem, hem anat seguint la seva evolució com a esportista d’elit i ens fa especial il·lusió celebrar els seus èxits des de la nostra modesta posició de proveïdor de serveis òptics.

David de la Cruz i les ulleres de sol Oakley Team Sky

Com bé sabreu els amants del món del ciclisme, David de la Cruz és fidel a les ulleres Oakley, proveïdor oficial del Team Sky. Actualment, el David porta les Oakley Radar EV Path amb lents de safir Iridium, una nova fita en la història del rendiment Radar®, amb un camp de visió superior, gran comoditat i protecció, i una ventilació i agafada òptimes.

Per un estiu a tot gas amb la millor qualitat òptica, a ÒPTIC Platja d’Aro trobaràs els darrers models d’ulleres de sol Oakley per a protegir-te la vista durant la pràctica esportiva!

gafas oakley team sky safir iridium

oakley prizm golf oakley prizm road oakley black prizm road oakley jawbreaker prizm white oakley radar black iridium

Què cal fer per guanyar el maillot del Team Sky de David de la Cruz a ÒPTIC Platja d’Aro?

Molt fàcil! Perquè el maillot del Team Sky de David de la Cruz sigui teu, només has de comprar les teves ulleres de sol Oakley a ÒPTIC Platja d’Aro i entraràs en el sorteig del maillot.

Per participar en el sorteig, no cal adquirir a ÒPTIC un model d’ulleres de sol Oakley en concret sinó les que siguin més adients a les teves necessitats.

El sorteig el farem amb una mà innocent a l’òptica el 16 de setembre i ens posarem en contacte de seguida amb la persona guanyadora!

maillot team sky david de la cruz

I per guanyar la motxilla Oakley Kitchen Sink?

El segon premi, la motxilla Oakley Kitchen Sink de 34l, serà per al segon nom que tregui la nostra mà innocent entre tots els nostres clients i clientes que hagin adquirit les seves ulleres de sol Oakley a ÒPTIC Platja d’Aro fins el 16 de setembre. També ens posarem en contacte directament amb la persona guanyadora.

mochila oakley kitchen sink 34l

Fins el 16 de setembre a ÒPTIC Platja d’Aro…

Ens hi esperen moltes emocions amb súper obsequis per als nostres clients i clientes amants de l’esport! T’esperem a ÒPTIC Platja d’Aro amb molta il·lusió de poder regalar-te el maillot de Team Sky de David de la Cruz, a qui aprofitem per desitjar tota la sort del món a la Vuelta a España 2018!

GAS, campió!!!!

david de la cruz team sky
Foto: Alex Arza

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?