Tendències en ulleres 2019: immersió en Instagram!

Teníem moltes ganes de fer un post de tendències en ulleres 2019 perquè els creadors estan imparables i les seves propostes en ulleres graduades i ulleres de sol per a la pròxima primavera-estiu són una passada!

A ÒPTIC Platja d’Aro hem fet una immersió en Instagram, per a nosaltres la xarxa de les tendències per excel·lència! Resultat?

T’hem preparat un mapa amb 5 tendències en ulleres graduades i ulleres de sol de les firmes nacionals i internacionals d’eyewear que trobaràs a ÒPTIC Platja d’Aro i a la nostra ÒPTIC Selection.

Ulleres de sol de pasta transparent, el MUST de la temporada

Una de les firmes que ens fa embogir amb les seves ulleres de tall clàssic tan atemporals i desitjades és Oliver Peoples. Les seves ulleres de sol de pasta transparent per a l’estiu 2019 estan inspirades en el modernisme del segle XX de Palm Springs. Varetes transparents amb filigrana en plata, que ressalten l’elegància de qui les porta amb la subtilesa característica d’aquesta marca eterna.

ulleres de sol de pasta transparent oliver peoples

Ulleres de pasta rodona de look intel·lectual… amb una volta de rosca!

Sabine be és una de les firmes que trobaràs a la nostra ÒPTIC Selection. Les seves ulleres sempre transgredeixen les normes, reflecteixen com i qui ets. Sens dubte, qui les porta sap el que vol. Aquestes ulleres de pasta rodona són un restyling del look intel·lectual amb una rotunditat fantàstica: pasta gruixuda, carei i remats en metall al pont i a les varetes. Et vols mostrar tal qual ets? Ho aconsegueixes amb aquestes ulleres de tendència 2019 de Sabine be.

gafas redondas de pasta para mujer 2019 sabine be

Ulleres de bioacetat per a persones compromeses amb el seu entorn

La firma Stella McCartney i el seu compromís amb el medi ambient et proposen que no et posis qualsevol ullera i que siguis conscient dels productes que consumeixes. Les ulleres de la nova col·lecció de Stella McCartney per al 2019 estan fetes a base de bioacetat, materials biodegradables que no suposen un perill per al medi ambient. Go green amb les ulleres de bioacetat de Stella McCartney!

gafas stella mccartney bioacetato

Del maxi al mini: les ulleres de sol estretes són tendència!

Molt retro aquestes ulleres de sol d’Alain Mikli que ens tornen a les ulleres estretes estil anys 50. Si estàvem acostumats a la maxiullera que cobria mitja cara, ara el rostre queda al descobert i les ulleres passen a ser una pinzellada que destaca les faccions. Igual de sexy i amb molta personalitat com la maxi, la miniullera és tendència aquest 2019!

gafas de sol pasta mujer 2019

Ulleres de sol d’estil futurista d’un italià amb molta visió!

Oops he dit it again! Lapo Elkann i la seva inconfusible firma Italia Independent ens proposen una mirada futurista per al 2019. Maxi ulleres amb vidres pantalla de mirall, imitant les ulleres d’esquí, però per a la vida urbana.

gafas de sol mujer pantalla espejo italia independent 2019

Si vols estar al dia de les nostres ÒPTIC trends, uneix-te a la nostra comunitat d’eyewear lovers a Instagram on compartim les tendències en ulleres que ens enamoren! Ens veiem allà!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?