Tendències en ulleres de sol 2019 by la maison Dior

Vols saber quines són les tendències en ulleres de sol per aquest 2019 segons la visió eterna de la mítica casa Dior?

Les ulleres de sol no coneixen d’estacions. Són el complement perfecte de qualsevol look. A ÒPTIC Platja d’Aro ho tenim claríssim, i, durant tot l’any, als nostres aparadors et mostrem les tendències en muntures d’arreu del món.

Siguin ÒPTIC Selection, firmes d’ulleres que tenim en exclusiva a Platja d’Aro, com les nostres ÒPTIC Trends, tendències que veiem a les fires internacionals d’eyewear i que portem de tornada, sempre volem estar a l’última per a tu. I qui millor que Dior per suggerir-nos què hem de portar enguany!

gafas de sol cuadradas dior
Mmmm… quines ulleres de sol es portaran més aquest 2019?

6 tendències en ulleres de sol 2019 by Dior

És un any al qual els dissenyadors de muntures o bé fan propostes arriscades o bé fan restylings xulíssims dels grans clàssics. Dior té estils molt diversos perquè saben que cada persona és un món i s’expressa com més a gust s’hi troba. I això ens encanta: que siguis fidel a tu mateix/a!

Vols saber quines són les ulleres de sol que et treuran el singlot aquest 2019, segons la mítica maison?

Gentleman: Ulleres de sol de doble pont i tendència futurista

Dior ho té claríssim i sap que el doble pont és una de les tendències més buscades. Per a home, muntures estilitzades o rotundes amb un doble pont en concordança. Que quedi clar que tu ets dels qui s’avança a la moda!

gafas de sol metal Dior para hombre

Una tendència que pega molt fort són les ulleres de sol estil aviador amb els cargols a la vista. Donen un toc futurista que ens agrada molt! És Matrix revisited, i si no, mira les de sota!

gafas de sol para hombre dior

Què ens dius? Matrix o no? Si en Nemo (Keanu Reeves) en fes una seqüela aquest 2019 portaria aquestes ulleres de sol de vidres degradats que recorden a la carta d’ajust dels anys 80. Retro i futurista alhora? Dior sí que sap deixar-nos sense paraules! Aixxxx!

gafas de sol cristales de colores

Lady: Ulleres de sol amb vidres degradats, oversize i tons pastel

En ulleres de sol de dona, aquest 2019, Dior aposta per l’oversize i pels vidres en colors degradats que recorden una posta de sol estival, o vidres tintats amb tons pastel molt suaus i comestibles. La combinació de colors també la trobes a les muntures, perquè casin amb tots els teus looks!

gafas de sol oversize dior con cristales degradados

Ens encanta el toc retro en l’elecció de colors d’aquestes ulleres de sol hexagonals de Dior, sempre amb aquesta personalitat tan trendy de les dives del anys 60 i 70. Només falta el bolso Lady Dior i cap a Mònaco hi falta gent 😉

gafas de sol de pasta redondas Dior

I què ens dius d’aquestes ulleres de sol amb vidres triangulars i una de les combinacions cromàtiques més de tendència: no-color + color, ulleres de sol transparents i carei. Els vidres en color pastel són el toc de gràcia final d’aquestes Dior tan glam!

gafas de sol mujer Dior transparentes

Al nostre Instagram, t’anem compartim més tendències de les firmes d’eyewear que tenim a ÒPTIC Platja d’Aro. Així que serà tot un plaer veure’t allà i no dubtis en comentar-nos el què vulguis!

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?