Ulleres Lunor Horn, un homenatge a 30 anys de la firma

Les ulleres Lunor no necessiten presentació. Des que Steve Jobs, fundador d’Apple, va convertir el model Lunor Classic Rund en un objecte de culte, la firma de la Selva Negra va passar a estar en boca de tothom. I no va ser només un moment de glòria.

En els seus trenta anys d’història, Lunor ha produït nombroses ulleres que en l’actualitat són icones. Fundada el 1991 amb l’objectiu de produir muntures fabricades a Alemanya per autèntics especialistes en l’ofici i amb materials innovadors, Lunor és ja reconeguda mundialment per la qualitat incomparable i el disseny atemporal de les seves muntures.

Ulleres Lunor Horn… amb banya de búfal?

Ara, en el seu 30è aniversari, Lunor torna a sorprendre’ns confiant en un material que, d’entrada, ens impacta: la banya de búfal.

En paraules de Lunor, “La seva singularitat, la seva textura, el confort i el seu color únic fa de cada muntura Lunor Horn una peça única. Utilitzant aquest material, reafirmem el nostre compromís amb la sostenibilitat del planeta: la banya de búfal és un noble material eco- sostenible, cada dia més demandat en tots els mercats per un ampli espectre de clients sensibilitzats amb el nostre hàbitat.”

gafas lunor en platja daro

Beneficis de la banya de búfal de les ulleres Lunor Horn

Com explica Lunor, “No és una coincidència que hàgim triat la banya de búfal per a la nostra col·lecció del 30è aniversari: de fet, és un material que combina les millors característiques per fer muntures amb una producció eficient en l’ús de recursos.”

Per a la fabricació de la seva col·lecció Lunor Horn, la firma alemanya només utilitza la banya de búfal d’aigua indi. Aquest es manté a Àsia com a animal domèstic i de treball i és extremadament valuós per als seus propietaris. En conseqüència, els animals estan protegits i valorats i les banyes només es processen després que els animals hagin mort de forma natural. A més, les deixalles restants del processament del material es poden utilitzar com a fertilitzant natural.

gafas lunor horn con cuerno búfalo en platja daro

La banya de búfal és perfecta per a la fabricació d’ulleres perquè:

  • és extremadament lleugera i agradable a la pell;
  • produeix acumulació de calor de manera que la muntura s’adapta a la forma del cap amb el temps, garantint un ajust perfecte i còmode fent de les ulleres un objecte molt personal;
  • destaca per les seves propietats antial·lèrgiques.

Les ulleres Lunor Horn estan disponibles en dues formes panto i en una anatòmica. Els colors base són dos: marró i negre.

ulleres lunor platja d'aro

Curiositats de Lunor

  • Lunor celebra 30 anys fabricant ulleres vintage “made in Germany” que són apreciades internacionalment. Celebrities com Daniel Craig, Johnny Depp, Meg Ryan i Uma Thurman són fidels a la firma.
  • Steve Jobs va utilitzar les ulleres Lunor sense muntura sense excepció durant 14 anys. Van passar de ser un model de nínxol a un objecte de culte.
  • La col·lecció Lunor inclou muntures de metall d’aspecte antic, muntures de titani, ulleres de sol i una àmplia gamma de muntures d’acetat amb un disseny retro.
  • Des del primer esbós fins al polit final a mà, es requereixen al voltant de 200 passos de treball per a cada muntura: un amor pels detalls que fa que Lunor sigui reconeguda mundialment com a sinònim de qualitat.

Lunor és una de les firmes de la nostra ÒPTIC Selection i les tenim en exclusiva per a tu a Platja d’Aro.

Últimes publicacions

Mujer sometiéndose a una revisión visual

Teràpia visual en adults i infants

Saps en què consisteix la teràpia visual? Et fem un paral·lelisme: Quan necessites fer una rehabilitació muscular, veritat que vas

Podem ajudar-te?